La Brassa

Streetfood & Beats

Dankzij samenwerkingen met lokale foodtrucks blijf je niet op je honger zitten en geniet je hier binnen enkele weken van de beste streetfood. Sit back and relax met muziek van lokaal én nationaal muzikaal talent.
Indien de dalende versoepelingstrend zich voortzet, wordt er hoogstwaarschijnlijk ook meerdere keren gedanst in het park. Houd hiervoor zeker de Facebook en Instagram van La Brassa in het oog!

Europees Kampioenschap Voetbal

Op donderdag 24 juni organiseren we de Grand Opening en starten we met het uitzenden van de EK-voetbalwedstrijden op groot scherm, waarin we de Rode Duivels hopelijk tot in de finale mogen volgen.

Informatie over reserveringen worden zo snel mogelijk gecommuniceerd op onze Facebook en Instagram pagina.

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers achter deze zomerbar zijn geen onbekenden en hebben elk al heel wat op hun palmares staan:

Marc Reijntjes & Erik Ost, o.a. van The Day Before Tomorrow in Brasschaat en eigenaars van Antwerp Entertainment Group.

Alain Geuns, bekend van vroegere nightlife concepten in Antwerpen zoals Fever en Clubb. Sinds enkele jaren steevast aanwezig op de VIP-zone’s van grotere festivals: Extrema Outdoor, Laundry Day, WECANDANCE, Elrow en grote producties in Waagnatie (Amelie Lens, Kölsch, …).

Ugur Akkus, organisator van Extrema Outdoor Belgium, boeker van o.a. Amelie Lens en Joyhauser, organisator bij Labyrinth Productions.

Our partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.